Kveldsmat for superhelter

Gjett om jeg er sjalu på LP som kan dra ut på treningsturer kveld etter kveld i det fine været… sukk. Men, det går heldigvis fremover med meg, så jeg skal ikke klage for mye:-) I dag klarte jeg faktisk, for første gang etter sykkelulykken, å gå en veldig rolig 60 minutters tur, og da jeg kom hjem klarte jeg til og med å ta knebøy! Hurra! (Uten vekter selvfølgelig). Ribbeinsbruddene gjør jo at jeg ikke kan trene skikkelig på en god stund enda, men det er veldig deilig å kjenne at jeg i alle fall klarer å få litt mosjon. Men, både harde og lette treningsøkter bør belønnes med god og sunn mat, så da LP dro ut på løpetur etter middag, bestemte jeg meg for å lage kveldsmat til superhelten min. Jeg laget et deilig, saftig brød med Cocosa og masse frø. Vi spiste det rykende ferske brødet med brunost, bringebærsyltetøy og peanøttsmør. Nam, nam!

Hjemmebakt brød til kveldsmat

Oppskriften fant jeg på www.soma.no

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Mat, Trening og merket med , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..