NM Duathlon i Oppegård

I dag ble jeg med LP til Oppegård for å heie på han, brodern og teamkompis Carl Fredrik i NM Duathlon. LP ble norgesmester i fjor og skulle selvfølgelig prøve å forsvare tittelen. NM Duathlon er foreløpig et arrangement med relativt få deltagere, men her stiller både toppidrettsutøvere og mosjonister til start. Så er du glad i både løping og sykling er det bare å bli med neste år!

NM Duathlon 1

Hele familien, både foreldre og tantebarn/onkelbarn var på plass for å heie gutta frem, og er det noe Stormo/Wermskog/Granlund kan, så er det å heie! Vi høres for å si det sånn:-)

NM Duathlon 2

Gutta boys klarte seg bra, men LP var uheldig å punktere to ganger og medaljesjansene røk dessverre. Øystein Sylta (en av Norges beste løpere) var i en klasse for seg i dag og tok gullet. Carl Fredrik imponerte med 2. plass, Jarle ble nr. 4 og LP nr. 6. Jeg skulle veldig gjerne stilt til start selv, men av ulike årsaker blir det dessverre ikke noen konkurranser på meg denne vårsesongen. Det er morsomt å heie, men du og du som det kribler i beina… Men, I will be back;-)

Halvveis i konkurransen åpnet himmelen seg, men hva gjør vel litt regn når det er varmt i lufta:-) (På bildet til høyre blir Carl Fredrik intervjuet av speaker Jann Post etter målgang).

NM Duathlon 3

Hjemmeside med link til resultatene finner du her.

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Trening og merket med , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..