17. mai med Team Sky

Det er mange år siden jeg har gledet meg så mye til 17. mai som det jeg gjør nå. Jeg har nemlig fått lov til å sitte på i følgebilen til Team Sky på den tredje etappen av Glava Tour of Norway. Hurra!! Etappen er 163 km, starter i Tønsberg og avsluttes i Drammen. Jeg satt på i følgebil under landeveisrittet Ringerike Grand Prix for mange år siden, men å få sitte på med et av verdens beste profflag blir selvfølgelig ekstra stas for en sykkelentusiast som meg. Syklistene som stiller for Sky Pro Cycling er: Edvald Boasson Hagen, Josh Edmondson, Bernhard Eisel, Mathew Hayman, Gabriel Rasch, Luke Row, Ben Swift og Jon Tiernan Locke.

Andre store lag på start er for eksempel Blanco Pro Cycling Team, Katusha Team, Lotto-Belisol og Team Saxo – Tinkoff.

Etapperittet starter i dag og avsluttes i Hønefoss 19. mai.

Hipp, hipp, hurra! Jeg gleder meg til å følge dette spreke 17. mai-toget:-)
Sky Pro Cycling

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Annet, Trening og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til 17. mai med Team Sky

  1. Mette sier:

    Åhhh – så heldig du er!!! Kjente jeg ble litt misunnelig her nå altså ;-)Det blir nok kjempemorsomt!! Jeg var så heldig og vinne 2 VIP billetter til målgangen i Drammen så jeg gleder meg også! Får ta på støvler & regntøy og godt humør og heie gutta til mål :-) Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..