La dolce vita i Milano

Da er vi hjemme fra langhelgen i Milano, og både LP og jeg er enige om at det var en fantastisk deilig tur. Hotellet vi bodde på var veldig bra, maten god, shoppingen fantastisk og italiensk er fortsatt verdens fineste språk. Fire dager føles som en hel uke fordi vi har opplevd og sett så mye.

La dolce vita i Milano 1

Været var perfekt for å vandre rundt i byen, det var sol og akkurat passe varmt til at jeg kunne ta i bruk sandaler. Det var rett og slett utrolig deilig å kjenne litt sol og varme på kroppen igjen. Vi shoppet og koste oss på de mange kafeene og restaurantene som finnes overalt.  Sulten rekker man liksom nesten aldri å bli i Italia :-) Fristelsene står i kø på hvert gatehjørne.

La dolce vita i Milano 2

Både lørdag og søndag startet vi dagen med en løpetur før frokost. Det er noe helt eget ved å gå/løpe i gatene i en storby før den virkelig våkner til liv. Vi hadde både parkene og byen så å si for oss selv:-)

Løpetur i Milano

Milano er jo Italias motehovedstad og her finnes ALT. Fristelsene var mange og vi falt for noen av dem… Hotellet vårt (NH President) lå kun fem minutter fra den kjente katedralen Il Duomo og de beste shoppinggatene. Her fant vi både de mest eksklusive motebutikkene, ulike kjedebutikker og ikke minst det eksklusive kjøpesenteret La Rinascente.

Shopping i Milano

Lørdag tok vi en dagstur til gamlebyen i Bergamo. Her koste vi oss med god lunsj på torget og tuslet rundt i de koselige gatene, som er en stor kontrast til travle Milano.

Dagstur til Bergamo

Vi tok selvfølgelig også turen opp i den kjente, gotiske katedralen Il Duomo. Det fantastiske byggverket har 3 500 skulpturer og statuer i fasaden. Her fikk vi en fin utsikt over byen fra toppen.

Katedralen i Milano

Vi gleder oss allerede til neste utenlandstur! Kun syv uker igjen til sommerferien:-)

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Ferie, Mat, Trening og merket med , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

3 svar til La dolce vita i Milano

  1. Linn sier:

    Hohoho, «LPS» på den ene vesken!? Linn pinn sukkerspinn, lizm… :)))

  2. Tilbaketråkk: Ferietips: Sykkelferie ved Gardasjøen | Happy Times

  3. Tilbaketråkk: Langhelg, løping og la dolce vita i Roma | Happy Times

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..