Hurra! Ny bok fra Siri Østli

Ny bok fra Siri Østli

Har du noen gang ledd så tårene har trillet av en bok? Det hadde ikke jeg, før jeg sommeren for to år siden leste boka ”På høye hæler over Grønland” av Siri Østli. Lars Petter og jeg skulle kjøre bil til Italia, og istedenfor å kjøpe lydbok å høre på mens vi kjørte nedover, ville jeg lese høyt fra en bok. (Jeg sovner nemlig av lydbøker, og autobahns monotone, rette veier gjør at jeg heller ikke blir bilsyk av å lese). Jeg spurte i bokhandelen etter en lettlest bok og ble anbefalt ”På høye hæler over Grønland”. LP ble naturlig nok litt skeptisk, men vi hadde ikke kjørt mange mil nedover i Tyskland, før både han og jeg kunne konstatere at dette var en veldig morsom bok. Latterkrampene satt løst hele veien, og boka var lettlest, persongalleriet mildt sagt fargerikt og sidene fulle av humor og intriger. Boka handler om å det å både mislykkes og lykkes i jakten på «den rette» og passer godt til alle som liker feelgood-romaner.

Les om boka på forlagets side her.

I fjor sommer kjørte vi tradisjonen tro på nytt til Italia, og med oss i bilen hadde vi Østli sin andre roman i samme stil, ”Det søte liv”. Jeg var redd for at bok nummer to umulig kunne være like morsom, men det var den. Jeg/vi lo og humret. Ja, jeg tror til og meg jeg gråt litt. Denne boka handler om tre barndomsvenninner fra den lille bygda Barkestad, som etter tretten år møtes igjen på Grünerløkka. Her prøver de å få orden på sine kaotiske liv. Gråt og forviklinger, humor og kjappe replikker er noen beskrivende stikkord. Storyen er svært velskrevet og lettlest og kan virkelig anbefales for deg som liker å lese humoristiske bøker preget av kjærlighet, drama, hverdagskomikk og forviklinger.

Les om boka på forlagets sider her.

Siri Østlis bøker anbefales

Jeg har med andre ord lagt min elsk på Siri Østli sine bøker, og da jeg for en ukes tid siden så at en ny bok snart skulle komme for salg, dro jeg rett til bokhandelen for å sette meg på venteliste. Nå har jeg den nye boka ”Pikekyss og djevelkake” i hus, og jeg kan nesten ikke vente med å begynne å lese. Men, jeg må vente litt, planen er nemlig å lese også denne boka høyt i bilen når vi kjører nedover til Korsika til sommeren. Jeg kan nesten ikke vente og er så klar for nye latterkramper :-)

Les om boka på forlagets sider her.

Så er du på jakt etter skikkelig feelgood, bør du lese Østli sine bøker. De er perfekte som lett og underholdende sommerlektyre!

(Håper forresten at en av bøkene blir filmatisert snart:-)

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Annet, Ferie og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..