Klar for langhelg i Milano

I morgen kveld setter LP og jeg oss på flyet til Milano. Vi har vært mye på ferie i Italia, men aldri besøkt Italias motehovedstad. Vi bestemte oss for halvannen uke siden at vi ønsket å ta en langhelg et sted og det var faktisk litt tilfeldig at det ble Milano. Vi dro dit vi fant et ledig fly og sol og varme. Nå gleder jeg meg veldig til storbyferie med god italiensk mat og drikke, shopping og litt kulturell input. Vi skal bo rett ved den berømte katedralen Il Duomo, så vi må jo selvsagt en tur inn der. Vi har lastet ned appen Stay, en norsk oppfinnelse, som gjør det mulig å lage sin egen personlige reiseguide. Bye bye reisehåndbøker;-). Alt du laster ned, enten via app-en eller nettsiden, kan du også ha tilgang til offline, og du kan i tillegg dele reiseguiden med venner. Gratistjenesten er med andre ord en genial måte å planlegge ferien på, og vi har allerede lagt inne alle stedene vi ønsker å besøke, både gater, severdigheter, restauranter og butikker.

Her er en skjermdump av siden og stedene vi har lyst til å besøke i Milano:

Planlegg ferien med stay.com

Tjoho! Milano here we come:-)

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Ferie og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Klar for langhelg i Milano

  1. Drømmer om Italia! Ha en fin tur :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..