Say hello to my new black beauty

Jeg er heldig! Denne sesongen skal jeg sykle på tidenes letteste og raskeste sykkel fra Everest. Terrengsykkelen har en superlett karbonramme fra Everest, American Classic Race MTB 29” hjulsett, Rock Shox SID dempegaffel, og årets nyhet på terrengsykkelfronten, SRAMs XX1 utstyrsgruppe. Alt dette gjør sykkelen lett og lynrask. XX1 har kun ett drev foran og en 11-delt kassett bak (10-42T). Sykkelen leveres med 38T drev foran. Det skal med andre ord i alle fall ikke stå på utstyret. Et digert pluss er det jo selvfølgelig også at sykkelen er knalltøff å se på, og sammen med våre svarte, blå og hvite teamdrakter, blir dette svært bra. Jeg syklet på 29 tommer terrengsykkel også i fjor og elsket det. Den flyter utrolig lett både oppover og nedover.

På Oslo Sportslager sine nettsider kan du lese mer detaljert info om sykkelen:
Ny Everest 8848

I dag prøvde jeg The Black Beauty for første gang. LP og jeg syklet en finfin tur med Thomas Dahlsrud, Silje W. Dahlsrud, Morten Vaeng, Pål Møller, Fredrik Stormo, Morten Solvang og Vegard Tveten. Vi syklet fra Drammen, opp Lierbakkene til Dikemark og så gjennom Kjekstadmarka på fine stier til Røyken. Jeg er superfornøyd med min nye tohjuling og det var skikkelig moro å sykle på sti igjen.

Her er noen bilder fra dagens tur:

Stitur i Kjekstadmarka

Finfin sykkeltur i Kjekstadmarka

God søndag videre!

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Trening og merket med , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..