Løpetur med gutta boys

Mitt absolutte favorittsted å løpe er i Bragernesåsen i Drammen, og nå er de flotte stiene endelig snøfrie. I kveld ble jeg derfor med Lars Petter, Fredrik og Thomas på en intervalløkt. Vi startet ved Sturlahytta og løp intervaller både rundt ved Spiralen og i Hamborgstrømskogen. Hamborgstrømskogen er et helt spesielt fint sted å løpe. Området består nemlig av et gammelt stisystem som går helt fra byen og opp i åsen. Skogen er eventyrpreget med gamle, store trær og flotte stier som bukter seg oppover i en helling som er helt perfekt for bakkedrag.

Løpetur i Bragernesåsen

En annen knallhard og fin sti/bakke som garantert også vil få pulsen til å stige kjapt er sikk-sakken fra området bak Drammen sykehus, opp forbi Åspaviljongen og videre opp mot Spiralen. En skikkelig ”killerbakke”. Vi løp ikke her i kveld, men fant nok av andre bakker, og det ble 4×5 + 3×2. Skikkelig digg å løpe i skogen igjen:-)

Løpetur i åsen

I morgen blir det sykkeltur på landeveien. Hurra for fridager med fint vær!

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Trening og merket med , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Løpetur med gutta boys

  1. Tilbaketråkk: Min favorittløpeøkt: 5×5 | Happy Times

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..