Fem, nei ti om dagen

Jeg elsker frukt, bær og grønnsaker, og propper i meg ganske mye av alt dette gjennom hele dagen. Heldigvis er ikke det den verste vanen jeg kan ha… I tillegg til å spise frukt og grønt til hvert hovedmåltid, pleier jeg ofte å kutte opp frukt og bær (f. eks appelsiner, druer, blåbær, bringebær, kiwi eller mango) og blande dette sammen med vaniljekesam fra Tine og en neve hakkede mandler. En slik fruktbolle er skikkelig snadder når man er litt fysen og vil kose seg med noe sunt og godt. Anbefales! Har du lyst til å lage dette som en dessert, er det veldig godt å putte oppi litt hakket mørk sjokolade eller finhakkede Maryland cookies.

Kassen som er avbildet kjøpte jeg på Mestergrønn i går. Jeg kjøpte den uten helt å vite hva jeg skulle med den, men da jeg kom hjem og la alle matvarene på kjøkkenbenken, tenkte jeg at den jo var en perfekt fruktkasse. Nå står den på kjøkkenbenken proppfull av masse godt.

Altså: frukt + bær + mandler + vaniljekesam = snadder:-)

Frukt og bær

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Mat og merket med , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..