Neglelakk på kakefat

Jeg husker ikke hvor eller hvordan jeg fikk denne ideen, men i går testet jeg den endelig ut. Jeg har ganske mange neglelakker som har ligget i en boks, men nå tenkte jeg det var på tide å la dem få skinne litt, og det på et kakefat med lokk. I tillegg til at dette ble et morsomt dekorelement på soverommet, blir det lettere å huske på alle fargene jeg faktisk har. Hva synes du? Jeg synes det ble ganske morsomt:-)

Neglelakk på kakefat

Må også vise frem disse tre nye genserne som jeg kjøpte her om dagen. Jeg pleier vanligvis ikke å kjøpe tre like gensere, men jeg elsket fargene, og på Vero Moda går det jo faktisk an å kjøpe tre like plagg. Fant også et kjede på Hennes & Mauritz som vil passe perfekt til alle tre.

Nye gensere og nytt kjede

Ha en finfin søndag!
Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Annet og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..