Fargerik og sporty vår

Våren nærmer seg, og det er tid for å sikre seg noen godbiter til den sporty delen av skoskapet;-)

Jeg må innrømme at jeg lengter mot våren til tross for at jeg er veldig glad i vinter og godt skiføre. Men når solen skinner slik som den har gjort de siste dagene, fuglene kvitrer og snøen begynner å smelte, ja, da blir jeg straks klar for sol, vår og snøfrie veier. Jeg gleder meg både til å komme i gang med utesyklingen og løpe uten brodder. For et par uker siden kjøpte jeg nye løpesko fra Asics (nr. 2 på bildet) som bare står og venter på at snøen skal forsvinne. Jeg har brukt klassikeren DS Trainer i noen år, og det var den jeg gikk for nå også. Den nyeste utgaven av denne modellen heter DS Trainer 18. Dette skal være en forbedret utgave som jeg gleder meg til å teste ut. Den er lettere (220 g) og skal gi bedre følelse mot underlaget. Jeg løper mye intervaller og det passer denne lettvektsskoen perfekt til.

Jeg tror også jeg må få meg et par nye Nike Free. Jeg elsker å bruke disse skoene som ”fritidssko” (de har for lite demping til å være optimale løpesko for meg) og skoene finnes i så mange fine farger. Jeg tror jeg går for de ferskenfargede eller de mørkeblå med rosa detaljer. Men jeg er jammen ikke sikker. De lyseblå er jo også veeeldig fine… Kanskje jeg må ha alle sammen?! Jeg blir jo glad bare av å se på dem :-)

Fristelser fra Nike og Asics

1. Nike Free 3.0 (blå/rosa) (2013-modell)

2. Asics Gel DS-Trainer 18 (lilla/hvite/neongule)

3. Nike Free 3.0 (fersken)

4. Nike Free 3.0 (lyseblå)

5.
Nike Free 3.0 (lilla)

(Eksterne linker til Oslo Sportslagers nettside. Bildene er også lånt fra denne nettsiden.)

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Trening og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..