Time is precious…

Elena er en av de snilleste og rauseste personene jeg kjenner. Ja, rett og slett vakker på både innsiden og utsiden. I går kom hun og Peter innom oss på et lite søndagsbesøk, og snill som hun er hadde hun med en gave til meg:-) Inne i den nydelig innpakkede gaven var det et lekkert timeglass fra Seletti. Et timeglass som minner en på hvor dyrebar tiden er og hvor viktig det er å gjøre det beste ut av hver eneste dag, time og minutt. Noen bruker dette timeglasset som en arbeidskamerat på kontoret, de snur timeglasset, jobber i 30 minutter og unner seg en pause når sanden er på bunn. Jeg vil ha det hjemme og vende det av til som en påminnelse om å bruke tiden godt.

Om timeglass fra Wikipedia: På tross av at timeglasset forlengst er foreldet som tidsmåler, er det et av de mest gjenkjennbare symboler på tiden som går. For eksempel har den amerikanske såpeoperaen Days of our Lives fra sin første episode i 1965 understreket denne symbolikken ved at de viser et timeglass sammen med teksten: «Like sands through the hourglass, so are the days of our lives». (Som sanden i et timeglass er dagene i våre liv.)

Tusen takk for en nydelig gave, Elena:-) Du er best!

Gave fra Elena

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Annet og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..