Fem års bryllupsdag – tid for mimring

Den 16. februar 2008 giftet jeg meg med verdens snilleste, kjekkeste og sprekeste mann. At det allerede er fem år siden er egentlig helt utrolig – tiden går jo så fort! Jeg kjenner at jeg får gledestårer i øynene bare av å se på bildene. Dette var en fantastisk og magisk dag som jeg aldri kommer til å glemme. Bryllupsdagen gikk fort, men jeg husker den likevel svært godt. Jeg hadde bestemt meg på forhånd for at jeg ikke måtte gå glipp av noe. Jeg blunket knapt hele dagen, og konsentrerte meg om ikke å tenke på alt som skulle skje, men bare nyte hvert sekund. For selv om mange av øyeblikkene blir fanget opp av kameraer på en slik dag, er de aller beste bildene de man har i hodet.

Her er noen bilder fra bryllupsdagen. Det var sol, akkurat passe med snø og ti minusgrader. Vi giftet oss i Tranby kirke, hadde bryllupsfesten hos Madam Tveten i Sylling og bryllupsnatten tilbrakte vi på Quality Spa & Resort Holmsbu. Deretter dro vi på bryllupsreise til den nydelige øya Koh Lanta i Thailand.

PS! Vi feirer brullupsdagen med en god middag i morgen. Lars Petter er nemlig på Norefjell i dag for å gå Norefjellrennet. Heia, heia! :-)

Bilder av bryllupsalbumet (Foto: Sønstrød Fotografene):
Bilder fra bryllupsalbumet

Bilder fra bryllupsalbumet 2

Bilder fra bryllupsalbumet 3

Bilder tatt av Alexander Jansen:
Bryllupsbilder fra Alexander Jansen

Og så dro vi på bryllupsreise til vakre Thailand:
Bilder fra bryllupsreisen i Thailand

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Annet, Ferie og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Fem års bryllupsdag – tid for mimring

  1. Tilbaketråkk: Klar for forloveroppgaver | Happy Times

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..