Kozeoverdoze på en mandagskveld

Jeg er svak for Frankrike og alt som kommer derfra, så da jeg så overskriften «Franske fristelser» i et av mine favorittblader ble jeg selvfølgelig nysgjerrig. Overskriften fant jeg i interiørbladet «BoligDrøm», og blant flere oppskrifter var det særlig en makronoppskrift som vekket min interesse. Heldigvis hadde jeg ingrediensene jeg trengte, så på en helt vanlig mandag, etter en finfin løpetur i vintermørket, satte jeg i gang med å lage disse gigantiske sjokolademakronene. Ja, for de ble ganske store og veeeldig gode! Kanskje ikke de peneste makronene jeg har sett (note to self: kjøp former til makrontopper), men du og du så gode. Så det er liten tvil om at det av og til er veldig godt med en aldri så liten kozeoverdoze til kveldsmat på en helt vanlig hverdag.
Fristende franske makroner

Makronoppskrift fra BoligDrøm

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Mat og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Kozeoverdoze på en mandagskveld

  1. Erna Foss Wermskog sier:

    Jeg kan bekrefte at makronene var kjempegode:-) Klem fra pappa og mamma

  2. Tilbaketråkk: Sjokolade- og nøttebonanza = delicious | Happy Times

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..