I love Sundays

Søndag er den perfekte dagen for å sove litt lenge, spise en god frokost, ta en treningstur, for så bare å slappe av hjemme eller finne på noe annet med gode venner eller familien. I dag koste vi oss med en lang frokost med hjemmelagde knekkebrød, egg, frukt og selvsagt en god kaffe.
God frokost

Etterpå tok Lars Petter, Jarle og jeg turen til Landfalltjern for å gå på ski rundt Tverråsen og Skimten. Så mildt som det har vært i det siste skulle man tro at skiforholdene var dårlige, men slik var det ikke. Vi smurte med Guruklister, blandet med Guruwax extreme Hallgeir, som vi så dekket med Rode multigrade voks. Dette fungerte strålende på dagens føre, og vi fikk en knallfin tur i Drammensmarka med nyoppkjørte, harde spor. Jeg har vært syk i det siste, så det var ekstra deilig å få luftet kroppen og renset maskineriet. I tillegg fikk jeg testet min nye skidress fra Oslo Sportslager. Veldig fornøyd med den altså!

Ny skidress fra Oslo Sportslager

Nydelig i Drammensmarka

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Mat, Trening og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..