Gode minner fra 2012

Da er 2013 i gang, og jeg starter det nye året med å oppsummere året som har gått…

Vinteren 2012 besto av mye trening med gode venner. (Litt om det kan du lese her.) I 2012 ble det også noen skirenn. Jeg gikk Torleif Haugs minneløp, Montebellorennet og Jungerløpet. (Linker til bloggen min hos Oslo Sportslager).

Allerede i mars hadde vi syklet mange fine turer ute , og i slutten av mars dro Lars Petter og jeg til La Gomera for å bli med på fotoshoot med Gore Bike Wear.

I påsken dro vi, som vi har gjort de siste tre årene, til Mallorca for å sykle og kose oss med shopping og god mat og drikke. Det ble en knallfin uke som du kan lese om her.

I mai/juni syklet jeg Montebellorittet , landeveisritt på Eidsvoll, Vestmarkrittet i Asker, Norgescup landevei i Maridalen, og NM landevei i Bergen.

I juli var Lars Petter og jeg på en måneds drømmeferie i Italia og Frankrike. Mer om det kan du lese her.

I august var jeg følgeperson for Lars Petter når han ble nr. 2 i Norseman Extreme Triathlon. Utrolig moro!! Les alt han skrev om konkurransen her!

Når jeg begynner å tenke gjennom året som har gått, går det virkelig opp for meg hvor mye fantastisk jeg har opplevd. Både store og små øyeblikk har satt sine spor. Skogsturer med gode venner, hytteturer til familiens drømmested på vakre Vaset i Valdres, uforglemmelige ferier, flotte treningsturer og spennende konkurranser, fotoshooter med Gore i Sverige og på La Gomera, venninnekvelder med skravling og god mat, weekendtur til Venezia, jobbtur til København og mye, mye mer. Jeg håper det nye året også vil by på både store og små magiske øyeblikk sammen med familien og gode venner.

Godt nytt år alle sammen! Shoot for the moon. Even if you miss – you will land among the stars!

Gode_minner_2012

Gode_minner_2012_2

Gode_minner_2012_3

Gode_minner_2012_4

Gode_minner_2012_5

Nyttårshilsen fra Trude

Dette innlegget ble publisert i Annet, Ferie, Trening og merket med , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..