Herlig å være tilbake på Hawaii

Lars Petter, Jarle og jeg er vel på plass på Hawaii. Vi ankom paradisøya the Big Island forrige lørdag kveld etter totalt 30 timer på reise. Puh! Det tar tid å komme seg til den andre siden av jordkloden, men det er helt klart verdt det! Det var fantastisk å gå av flyet 20.30 på kvelden og kjenne den herlige varmen. Leiligheten vi leier ligger perfekt til i forhold til konkurransen. Vi bor kun et par minutters gange fra piren (der VM-starten går).

3atlet.no har skrevet en sak om oss. Den kan du lese her.

Søndag morgen startet vi dagen med en herlig morgensvøm. Fem-seks delfiner hadde til og med møtt opp for å ønske oss velkommen! Etter en god frokost på Splashers Grill tok vi en rolig trilletur på Queen K med skikkelig tunge reisebein.

Mandag startet vi dagen med nok en rolig morgensvøm i sjøen sammen med Lasse Finstad, før vi løp en tur langs Ali’i Drive.


Ganske morsomt med Norseman-badedrakt i disse omgivelsene:-)

Etter løpeturen tok vi en tur til Kua Bay for å bade og sole oss litt :-)

Tirsdag tok vi en tur til det fine utendørsbassenget i Kona for å få noe meter uten å tenke på bølger og sighting. Kult å se profesjonelle Lucy Charles svømme i banen ved siden av. Jeg tipper førsteårsproffen høyt oppe på resultatlisten i VM. Etter svømmeøkten koste vi oss med en god frokost på verandaen før vi gjorde oss klare for sykkeltur. Vi kjørte bil litt utover i sykkelløypa, og syklet så 90 km tur-retur Hawi («byen» vi vender i i konkurransen)

Det er mye småstein, glassår og torner på veiskulderen her, men heldigvis skal vi sykle mer i veibanen under konkuransen.

Etter sykkleturen tok vi en overgang til løp. Det kokte godt i kroppen etter kun 4 km:

Onsdag hadde vi en rolig dag og tok en tur til snorklestedet «Two Step». Håpet var å få svømme med delfiner slik som i fjor, men de dukket dessverre ikke opp denne gangen. Vi skal prøve igjen om noen dager.

På ettermiddagen tok vi en rolig joggetur – kun for å holde beina litt i gang.

Acai Bowls er et must her på øya, så det har blitt noen slike på Basik Cafe allerede:

I dag, torsdag, startet vi dagen med en morgensvøm klokken 06.15 før vi dro hjem til leiligheten og koste oss med frokost på verandaen. Deretter dro vi ut til det ytre punktet på løpeløypa, som kalles The Natural Energy Lab, for å løpe drag der. Vanvittig varmt å løpe under en skyfri himmel, men utrolig kult å trene i denne legendariske løypa og vite at vi snart skal i ilden på ordentlig.

Da er det kvelden her! I morgen fredag er planen morgensvøm i sjøen, før vi tar en rolig totimers sykkeltur.

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Ferie, Konkurranser, Trening. Bokmerk permalenken.

1 svar til Herlig å være tilbake på Hawaii

  1. Tilbaketråkk: Mine spådommer for morgendagens Ironman Hawaii – Allans triatlonverden

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..