Nye og kjente perler på Mallorca

Her kommer nok en liten bilderapport fra vakre Mallorca. De siste dagene har vi besøkt både kjente og nye steder, og nok en gang: Denne øya slutter aldri å imponere.

Sa Calobra + Cala Tuent
Tirsdag syklet vi langtur til Sa Calobra i et fantastisk sommervær. Med 35 varmegrader ++ ble draktsettet brettet opp både her og der. Det er jammen digg å ta den 165 km lange turen uten å ha med noe ekstra tøy på lomma. Vi spiste lunsj nede i Cala de Sa Calobra, og før vi syklet opp igjen til toppen, tok vi en avstikker ned i bukten Cala Tuent også. Her var det veldig idyllisk, lite folk og ingen turistbusser. Vi hadde veldig lyst til å ta en dukkert der, men tanken på å sykle hele veien hjem med en saltvannsvåt sykkelbukse fristet ikke. For å komme dit svinger du av til venstre cirka en kilometer før du er nede i Cala de Sa Calobra (hvis du kommer ovenfra).

Link til turen på Strava.com.

Sa Calobra Mallorca 2015

Cala Tuent:

Cala Tuent Mallorca 2015
Fristende å ta en dukkert her altså…

Cala s’Almunia og Caló des Moro
Torsdag syklet vi rolig langtur på flatene på østsiden av øya til to vakre bukter jeg hadde googlet meg frem til. Lars Petter blir noen ganger litt lei av at jeg må inn alle mulige krinkelveier bare for å se om det er fint der, men denne gangen var han veldig glad for researcharbeidet:-) Hehe. Vi fant paradis! Og heldigvis hadde vi bikini og badebukse med på lomma. Her var det umulig å ikke hoppe ut i det krystallklare havet fra de fantastiske klippene. Man må gå ned en bratt trapp og et lite stykke på sti for å komme til de to buktene, Cala s’Almunia og Caló des Moro, men det er så absolutt verdt turen. Men husk kjølebag (ingen kiosk på stedet), noe mykt å sitte på og eventuelt badesko hvis du tar turen hit som en dagsutflukt.

Cala Almunia og Cala Moro Mallorca 2015

Nytt favorittspisested på Playa de Palma
Bon Vent Balearic Cafe & Bar er et nytt spisested på Playa de Palma som virkelig kan anbefales. Her serveres sunn og god mat, og du kan velge mellom fristende salater, påsmurte brød, gode desserter, frisk appelsinjuice og en veeeeldig god frappuccino. For deg som er lokalkjent: Du finner det lille stedet mitt mellom hotellene Fontanellas og Sun Prime.

Bon Vent cafe og bar Mallorca 2015

Vi har også løpt og svømt disse dagene. Begge deler må gjøres så tidlig som mulig. Svømmingen fordi det blåser opp og blir en del bølger utpå dagen, og løpingen fordi vi rett og slett smelter bort hvis vi starter etter 09.00.

Løping på Playa de Palma Mallorca 2015
Ingenting frister mer enn et avkjølende bad etter en varm løpetur:-)

Vi har fått svømt to morgenøkter her nede så langt. Klager ikke når vi har hele bukten for oss selv:-)

Svømming på Mallorca 2 2015

Snart får vi besøk her nede av to andre treningsentusiaster også:-) Mandag kommer bror Jarle og onsdag kommer Charlotte Knudsen. Det blir moro!

Sommerhilsen

Trude

Dette innlegget ble publisert i Ferie, Mat, Trening og merket med , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Nye og kjente perler på Mallorca

  1. Tilbaketråkk: Mine sesongplaner for vår og sommer 2016 | Happy Times

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..