Snaddermiddag på en fredagskveld

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I morgen står langtur på programmet for Team Stormo, og lagrene må fylles opp med god og sunn næring. På fredagsmenyen sto derfor søtpotetgrateng med karbonadedeig og masse grønnsaker. Inspirasjon til denne middagen fant jeg på bloggen kriweb.no.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Les også: Ååå du herlige, herlige søtpotet

Oppskrift:
(Nok til to middager for to personer)
400 g karbonadedeig
1 boks hakkede tomater
1 ss ketchup u/sukker eller pizzasaus
Spisskummen, kanel, oregano, chilipulver, salt og pepper (eventuelt ditt eget hjemmeblandede tacokrydder)
2 fedd hvitløk
1 chili
1 løk
1/2 paprika
Litt brokkoli
Litt squash
1 stor søtpotet
Revet gulost + litt mozzarella

♥ Stek karbonadedeigen. Tilsett ønsket krydder, en boks hakkede tomater og ketchup/pizzasaus. Tilsett finhakket hvitløk, hakket løk, chili og paprika. Bland inn brokkoli og squash til slutt.

♥ Skrell og skjær en søtpoteten i mindre biter og kok den mør. Hell av vannet og mos søtpotetene.

♥ Legg kjøttsausen i en ildfast form, smør søtpotetmos over og topp med revet ost. Stek gratengen i ovnen på 200-210 grader i ca. 20 min.

♥ Jeg serverte gratengen med babyspinat, tomater og pinjekjerner.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yummy!

Ønsker deg en finfin helg:-)

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Mat og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.