Knallfin dag i Montebelloløypa

bilde 3

Har du planer lørdag 28. februar? Hvis du ikke har det, har jeg et godt tips til hva du kan gjøre på dagtid. Tipset innebærer startnummer på brystet, tid over terskel og en herlig naturopplevelse. Det jeg tenker på er Montebellorennet i Sande i Vestfold. Lars Petter og jeg har gått rennet flere ganger, og det kan virkelig anbefales. Du kan velge mellom flere distanser, blant annet 12, 27 og 40 km. Arrangementet har med andre ord et tilbud for alle uansett form, alder og ambisjoner. Et stort pluss er det også at det er start og mål på samme sted.

Vi går stort sett skiturene våre i Drammensmarka, men i dag bestemte vi oss for å legge søndagsturen til Sande og Montebelloløypa. Vi gikk en rolig runde i 27 kilometeren, og herlig solskinn og nykjørte, perfekte løyper gjorde sitt til at det ble en knallfin tur. LP gikk Holmenkollmarsjen i går, så i dag ble det faktisk en rolig tur for både meg og han. (LP vant forresten klassen og ble nr. 24 totalt!).

Er du gira på å konkurrere både innen ski, sykkel og løp i år er Montebellorennet også en del av Montebellotrippelen. Vi var med i fjor, og dette er tre kjempefine arrangementer:

Rapport fra fjorårets skirenn
Rapport fra fjorårets sykkelritt
Rapport fra fjorårets løp

bilde 4

bilde 1

Neste helg står Norefjellrennet på planen. Håper det blir bedre vær enn i fjor slik at vi kan få ta runden opp på fjellet.

Ha en fin uke!

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Konkurranser, Trening og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..