Hauern 2015: Skirenn i bakgården vår

Hoi! Jeg hadde glemt hvordan det er å ha blodsmak i munnen, men etter dagens skirenn har jeg det friskt i minne. Årets første skirenn ble hardt, men moro. Hauern, eller Thorleif Haugs Minneløp, går fra Kanada i Lier, gjennom Drammensmarka til Spiralen. Årets utgave var 36 km, altså litt kortere enn den originale traséen, men DET var heeeelt ok for min del. Jeg synes det gikk finfint oppover, men da vi startet på flatene og utforkjøringene fra Nykjua til Saga satt skiene fast. Jeg staket i utforkjøringene, kjente blodsmaken komme og så konkurrenter cruise forbi i hockey. Kjipt, men sånn går det når man er mer opptatt av å ha ski med feste enn glid… I neste renn skal skiene optimaliseres i alle soner:-) Hehehe. Jeg skal også øve mer på utforkjøringer. Himmel og hav. Her kjører jeg som en skikkelig pyse. Rart at jeg skal være så forsiktig på langrennsski, når jeg ikke er det på sykkel eller alpint. Note to self: Ta et utforlangrennskurs hos LP. Han hadde maksfart på 70 km/t i dag. Det hadde ikke jeg, for å si det sånn… Kombinasjonen av dårlig gli og pysekjøring er ikke bra… Det var mye vind på dagens tur, så det ble en frisk søndag til tross for relativt få kuldegrader.

Jeg karret meg inn til 3. plass i klassen og 8. plass totalt blant damene. LP tok en sterk 3. plass totalt! Hurra!

Link til resultatside.

Fotograf Lisa Selin fra Drammens Tidende, tok dette bildet av oss rett etter at jeg hadde kommet meg i mål:

Hauern 2015 Foto Lisa Selin
Foto: Lisa Selin, Drammens Tidende.

Hauern 2015

Ha en finfin søndagskveld!

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Konkurranser og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Hauern 2015: Skirenn i bakgården vår

  1. jeanette sier:

    Gratulerer. Kjempe bra gjennomført og herlige bilder:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..