Julestemning med karamellfudge

Tett nese og vond hals gjorde sitt til at denne helgen ble veldig rolig på treningsfronten for min del. Kjedelig? Ja, veldig! Men fokuset nå er å bli frisk og rask før avreise til Gran Canaria første juledag. Å sitte på flyet med tette bihuler er ikke digg… Siden vi skal reise bort i julen har det vært lite fokus på julebakst og julepynting her i heimen, men når jeg plutselig fikk litt god tid denne helgen, fikk jeg lyst til å lage noe søtt og godt for å få litt ekstra julestemning. En kollega tipset meg om en oppskrift på karamellfudge, fra bloggen Passion 4 Vintage. Verdens beste fudge heter godbitene, og de lever virkelig opp til tittelen. De smelter på tungen, smaker fantastisk og er lette å lage. Selve oppkokingen tar litt tid, men det er såå verdt det. Nå er deler av vertinnegavene for både lille julaften og julaften i boks:-)

Oppskriften finner du her. (Jeg doblet oppskriften)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ønsker dere alle en riktig god jul! Kos dere masse:-) Jeg skal prøve å lage noen innlegg fra Gran Canaria mens vi er der, men alle vet jo at Wifi-dekningen på hotell ikke alltid er like bra som hotellene lover;-)

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Annet, Mat og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Julestemning med karamellfudge

  1. Maren sier:

    Jeg var den heldige som fikk denne herlige fudgen i vertinnegave på julaften! Fantastisk gode :-) akkurat som jenta. Tusen takk for hyggelig besøk og deilige godsaker!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..