Tett nese og vond hals gjorde sitt til at denne helgen ble veldig rolig på treningsfronten for min del. Kjedelig? Ja, veldig! Men fokuset nå er å bli frisk og rask før avreise til Gran Canaria første juledag. Å sitte på flyet med tette bihuler er ikke digg… Siden vi skal reise bort i julen har det vært lite fokus på julebakst og julepynting her i heimen, men når jeg plutselig fikk litt god tid denne helgen, fikk jeg lyst til å lage noe søtt og godt for å få litt ekstra julestemning. En kollega tipset meg om en oppskrift på karamellfudge, fra bloggen Passion 4 Vintage. Verdens beste fudge heter godbitene, og de lever virkelig opp til tittelen. De smelter på tungen, smaker fantastisk og er lette å lage. Selve oppkokingen tar litt tid, men det er såå verdt det. Nå er deler av vertinnegavene for både lille julaften og julaften i boks:-)
Oppskriften finner du her. (Jeg doblet oppskriften)
Ønsker dere alle en riktig god jul! Kos dere masse:-) Jeg skal prøve å lage noen innlegg fra Gran Canaria mens vi er der, men alle vet jo at Wifi-dekningen på hotell ikke alltid er like bra som hotellene lover;-)
Hilsen Trude
Jeg var den heldige som fikk denne herlige fudgen i vertinnegave på julaften! Fantastisk gode :-) akkurat som jenta. Tusen takk for hyggelig besøk og deilige godsaker!
Åååå, tusen takk Maren:-) Så glad for at de falt i smak hos både store og små:-) Klem fra meg