Uflaks i Norseman-lotteriet…

Natt til søndag kom mailen fra Norseman Xtreme Triathlon med denne kjipe meldingen:

Uflaks i Norseman-lotteriet

Med 91 norske kvinnelige søkere, var det kun 18 prosent sjanse for å få plass, men jeg hadde liksom et lite håp allikevel. Jeg ble derfor skikkelig skuffet med en gang fordi jeg var så klar for å trene for fullt mot Norseman 2015! Men, det er ikke verdens undergang. Jeg har masse annet moro å glede meg til i året som kommer uansett. Jeg har blant annet meldt meg på Ironman 70.3 på Mallorca og Axtri (Aurlandsfjellet Xtreme Triathlon), og jeg har planer om å bli med på Xterra i Horten. I tillegg blir det en del terrengritt og turrenn på ski. Det er nok å trene mot og nok av konkurranser å bli med på for å si det sånn. I tillegg skal jeg for fjerde gang være support for Lars Petter i Norseman. Han fikk plass i eliteseedingen og er superklar for nok en runde med Norseman:-)

Det dårlige humøret på søndag morgen ble raskt kurert da LP og jeg dro på Drammensbadet for en svømmeøkt med Charlotte Knudsen (som er eliteseedet for nesteårs Norseman:-):-)) og Richard Rozok (som hadde like mye uflaks i lotteriet som meg). 3400 meter med drills og drag sto på programmet. Vi tok disse kule undervannsbildene med min nye mobiltelefon, Sony Xperia Z3:

Meg:
Trude på Drammensbadet

Lars Petter:
LP på Drammensbadet

Charlotte:
Charlotte på Drammensbadet

Mobilen filmer også under vann, noe som er genialt for oss som trenger å studere og justere på teknikken. Her er LP i aksjon:

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Trening og merket med , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

4 svar til Uflaks i Norseman-lotteriet…

 1. ivar sier:

  hei trude
  meld deg på til Ironman 70.3 Norway så får du være med på folkefesten som motiverer til nye år med trening.
  mvh Ivar Jacobsen

  • Hei Ivar!

   Ja, det er også en konkurranse som frister veldig:-) Bare hørt skryt om den konkurransen. Blir Ironman 70.3 på Mallorca 9. mai på meg:-) Mye moro man kan være med på med andre ord:-) Skal du være med i Haugesund? Ønsker deg i så fall masse lykke til med treningen og selve konkurransen.

   Hilsen Trude

 2. norwayrenate sier:

  Utrolig kjipt!! Jeg fikk heller ikke plass i 2015, men mye annet man kan melde seg på :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..