Oh my! Håper drømmen om Norseman Xtreme Triathlon går i oppfyllelse

Er dette en kul kvittering, eller hva?:-)):

Påmelding NXTRI2015 Trude

Da er søknaden til Norseman Xtreme Triathlon 2015 sendt avgårde, så da er det bare å krysse fingrene for at jeg blir en av de 310 som får plass neste år. Bortsett fra 15 plasser til menn elite, fem plasser til kvinner elite, fire lokale deltagere samt plasser til utlendinger, media og sponsorer, vil de resterende plassene deles ut ved loddtrekning. Håper derfor virkelig at jeg har flaks!

Jeg har fulgt Lars Petter som support de tre gangene han har vært med, og i løpet av disse årene har jeg gått fra i 2007 å tenke «dette er galskap – dette skal jeg aldri bli med på», til i 2012 og 2014 å tenke «kanskje jeg skal prøve meg en gang jeg også»…

Jeg er skikkelig gira på trening om dagen, det har jeg vel forresten alltid vært, men etter at jeg fikk smaken på triatlon i sommer, har jeg virkelig fått enda et ekstra gir. Det hadde vært utrolig kult å ta ferja sammen med LP og mange gode venner ut i Eidfjorden lørdag 1. august neste år. Jeg får gåsehud bare av å tenke på det…

Den 9. november får jeg vite om jeg får plass! Kryss gjerne fingrene for meg og mitt lodd i lotteriet!

Det hadde virkelig vært en drøm å få bli med på dette ville eventyret… Her er filmen fra årets utgave:

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Konkurranser og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..