Klar for svømmekurs med Tom Remman

I sommer prøvde jeg meg på triathlon for aller første gang med start i Tuddal Triathlon og Eidfjord Minitri. Disse to konkurransene ga virkelig mersmak, og neste år har jeg planer om å delta på mer…;-) Svakheten min er helt klart svømmingen, så for å prøve å komme skikkelig i gang, har jeg meldt meg på kurs med Tom Remman i Holmestrand.

Du kan lese mer om swimcampene her.

Swimcamp med Tom Remman SBR

Helgen 11. – 12. oktober er det klart for mange timer i basseng og terping på teknikk. Lars Petter var på kurset i fjor høst og var veldig fornøyd, så nå håper jeg at også jeg kan få noen aha-opplevelser denne helgen.

I dag hadde forresten den offisiell Norseman-videoen premiere. Gåsehud og tårer i øyekroken er to viktige stikkord for å beskrive hvordan jeg hadde det da jeg så den i kveld. På slutten av filmen, etter ca. åtte minutter, har til og med LP og jeg klart å snike oss med:-)

Gode minner som du kan lese om her.

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Konkurranser, Trening og merket med , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Klar for svømmekurs med Tom Remman

  1. Tilbaketråkk: Langhelg, løping og la dolce vita i Roma | Happy Times

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..