En liten rapport fra Neptunrittet og Vestmarkrittet

Pinsehelgen tilbrakte jeg litt tid på sykkelsetet. Lørdag sto Neptunrittet i Svelvik på planen og mandag syklet jeg Vestmarkrittet i Asker.

Bilde fra www.terrengsykkel.no Neptunrittet 2014
Bilde fra Neptunrittet i Svelvik. Foto: Kristoffer H. Kippernes / Terrengsykkel.no

Lørdagens ritt gikk sånn passe greit – jeg var ikke helt «på» denne dagen. Jeg var rett og slett litt feig i de tekniske partiene og syklet i sneglefart oppover. Dette er ei løype som krever at hode og bein spiller på lag, og slik var det ikke på lørdag. Men det er helt greit, jeg syklet inn til femteplass og koste meg i ei morsom løype selv om jeg ikke helt hadde dagen.

Neptunrittet 2014 1
Foto: Neptunrittet

Resultatlistene finner du her.

På Vestmarkrittet 2. pinsedag løsnet det derimot. Jeg var fokusert hele veien og med en veldig spesiell person i tankene klarte jeg å gi gass hele veien. Jeg syklet inn til 2. plass i K-senior og seier i aldersklassen.

Neptunrittet 2014
Foto: Håvard W. Pettersen (Neptunrittet)

Resultatlistene finner du her.

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Trening og merket med , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

3 svar til En liten rapport fra Neptunrittet og Vestmarkrittet

 1. Trude sier:

  Hei Trude. Jeg stod inne i skogen under Neptunrittet og heiet på dere (og passet på at ingen slo seg):) Dere imponerer med tøff sykling i vanskelig terreng. Men jeg tenkte å utfordre deg til å bli med på Kneskjælven (som er over Svelvikmarka) i høst. Lars Petter har jo vært med mange ganger.
  Hilsen Trude

  • Hei Trude!

   Takk for heiing:-))! Ja, har tenkt litt på å bli med på Kneskjælven mange ganger, men problemet er at jeg er elendig til å orientere + at det er veeeldig langt:-) Men skal tenke på det, så takk for utfordringen:-)

   Hilsen Trude

   • Trude sier:

    Kondolerer så mye med din mor. Håper det går bra med dere!
    Og du som er så sprek vil ikke ha noe problem med å fullføre:) og på Kneskjælven er det lov til å henge:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..