Klare for sykkelpåske på Mallorca

Yes! Da er flybilletter og hotell booket, og 6. april drar Lars Petter og jeg til Mallorca for å få en aldri så liten kickstart på sykkelsesongen i sol og varme. Mallorca er for mange syklister et virkelig vårparadis, og etter at LP og jeg tilbrakte påsken der for første gang i 2010, ble også vi forelsket i den nydelige øya i Middelhavet.

Vi har tidligere bodd på de syklistvennlige hotellene Hotel El Cid og Fontanellas Playa på Playa de Palma, men i år skal vi bo på Hotel Playa og Sunprime Palma Beach. (Også disse ligger på Playa de Palma og er perfekte for syklister, med sykkelkjeller med vaskemuligheter og verksted i umiddelbar nærhet). Vi må bo to ulike steder fordi det er temmelig fullbooket på hotellene på Playa de Palma rundt påsketider, og svært mange av rommene er booket av våryre syklister fra Norge. Gode sykkelvenner og bekjente i den store sykkelfamilien skal med andre ord nedover, så her blir det ikke noe problem å finne noen man kan dra ut på tur sammen med. Og det er jo nettopp det som er noe av det morsomste og beste med å drive med sykling – det er supersosialt! :-)

Jeg gleder meg til 14 dager med mange timer og mil på sykkelsetet, mye tid på terskel, fine turer med gode venner og ikke minst lunsj og kaffe-/Cola-stopp i sjarmerende småbyer. Shopping i Palma, litt tid på solsengene ved hotellet, tapasmiddager i gamlebyen og lunsj- og kakespising på Cappuccino Grand Café er andre ting jeg virkelig ser frem til.

Planen vår er også å få løpt og svømt litt, så både løpesko og våtdrakter blir med i bagasjen.

Vi har tilbrakt påskeferien på Mallorca tre ganger tidligere og her er noen bilder fra turene:

Trude på vei ned fra Valdemossa
Bilder fra sykkelferie på Mallorca 1
Lars Petter i Port de Valdemossa på Mallorca
Bilder fra sykkelferie på Mallorca 2
Bilder fra sykkelferie på Mallorca 3
Bilder fra sykkelferie på Mallorca 4

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Ferie, Trening og merket med , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

3 svar til Klare for sykkelpåske på Mallorca

  1. Erna Foss Wermskog sier:

    For noen heldiggriset.håper det blir et flott opphold.bare vær ‘litt’ forsiktige😍😍for min skyld😀

  2. Tilbaketråkk: Nytt teamtøy fra DannyShane | Happy Times

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..