2. plass i Natthauern

I går kveld stilte Lars Petter og jeg til start i Natthauern sammen med våre teammates fra Team Oslo Sportslager, Silje og Thomas Dahlsrud. Hodelyktrennet Natthauern ble arrangert for første gang i fjor, og foreløpig har ikke dette blitt et stort arrangement. Ca. 40 langrennsløpere stilte til start på det 12 km lange turrennet i Drammensmarka. Starten gikk kl. 19.00 fra Landfalltjern hvor løypa gikk rundt vannet, opp mot Tverken, gjennom Marivannsrunden og tilbake til Landfalltjern med en liten ekstrarunde utpå vannet før målgang. Løypa var markert med reflekser og piler slik at det var greit å finne veien i kveldsmørket, og den siste runden utpå vannet var markert med fakler.

Jeg var litt spent på hvordan jeg skulle føle meg siden jeg gikk Norefjellrennet på lørdag og Montebellorennet på søndag, men jeg følte meg egentlig overraskende bra. Jeg ledet så å si hele veien, men Silje er en råtass i utforkjøringene og smatt forbi meg der da vi nærmet oss slutten. Inn mot mål ble det et aldri så lite spurtoppgjør, og Silje slo meg med tre sekunder. Ikke moro å tape en spurt, men siden det var Silje er det greit. Vi er jo på samme lag:-)) Vi var begge enige om at dette var en perfekt treningsøkt. Det er faktisk litt digg å kjenne blodsmaken i munnen selv på en helt vanlig onsdagskveld. Lars Petter ble forøvrig nummer to og Thomas nummer åtte.

Natthauern 2014

Neste år håper jeg at enda flere blir med på dette fine kveldsarrangementet i marka med stor M!

Her ser du runden:
Natthauern løypekart 2014

Her er resultatene.
Sak på dn.no
Sak på langrenn.com

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Trening og merket med , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..