Nye terrengsko fra Asics

I dag klarte jeg rett og slett ikke å vente lenger. Jeg måtte ut å teste mine nye terrengjoggesko fra Asics og ikke minst kjenne om kroppen er klar for løping. Det er nå fem uker siden jeg knakk fire ribbein, og treningen jeg har fått de siste ukene er gåturer, noe styrke på beina og sykling på rulle i garasjen. Jeg begynner derfor å bli temmelig klar for å få opp farten litt ute og nyte den deilige høstluften med høyere puls. Denne årstiden er jo perfekt for å løpe på stier i skogen, og bakgården min, Drammensmarka, er et eldorado for nettopp det.

For meg som løper ganske mye er gode løpesko svært viktig, og denne høsten har jeg valgt å teste en helt ny løpesko fra Asics. Modellen heter Gel-Fuji Elite (link til oslosportslager.no) og har en helt nyutviklet såle som skal sikre maksimalt grep på vanskelige underlag. Den har god demping, fungerer fint på grusveier, men er aller best i terrenget. Jeg løper svært sjelden på asfalt, så denne er midt i blinken for meg. I tillegg vet jeg fra før at passformen på joggeskoene fra Asics er perfekt for mine føtter. Gel-Fuji Elite ble også kåret til «Best i test» i Runners World mars 2013.

Nye terrengsko Asics

Ettermiddagens løpetur gikk overraskende bra. HURRA! Jeg kjenner fortsatt litt til skaden, men jeg fikk meg i alle fall en liten løpetur. Godt for sjelen:-) Skoene falt virkelig i smak! De er lette og gir en god følelse med underlaget. Jeg kan nesten ikke vente med å løpe intervaller og legge ut på langtur med disse skoene.

Nye joggesko
Nye joggesko 2

Det er så godt å kjenne at kroppen snart er helt bra igjen:-)

God kveld videre!

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Trening og merket med , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

3 svar til Nye terrengsko fra Asics

  1. Mikael K sier:

    X2U… nice. Jag och Janne jobbar med Two Times You :)

  2. Tilbaketråkk: Bånn gass på OBIK Salomon Trail Tour | Happy Times

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..