Tid for varmere høstplagg

Høsten er her, og når temperaturen faller og bladene skifter farge er det på tide å pakke ned sommergarderoben. Det er på mange måter trist at sommeren er over, men høsten er en deilig, frisk årstid som må nytes på så mange måter. Det er for eksempel veldig moro å fornye garderoben med varmere plagg og sko:-) Jakkene denne høsten kommer i alle farger, fasonger og lengder. Du finner lekre modeller som er både oversized, med belte i livet og med ulike mønster. Her om dagen sikret jeg meg en klassisk, beige ullkåpe, med et bredt belte i livet og en stor, deilig krage, hos Mango. Et par mørkebrune ankelboots fra Bianco ble også med meg hjem.

Nytt høstantrekk

Jeg synes den nye kåpen og de nye skoene passer perfekt sammen med Louis Vuitton-vesken (Totally) jeg fikk av LP til bursdagen min i sommer. Jeg har også fått ny reim til klokken min (TechnoMarine). I sommer hadde jeg hvit reim, men nå passer det jo perfekt med brun.

Nytt høstantrekk detaljer

Har du sikret den noe nytt til høstgarderoben? Jeg har så vidt begynt og gleder meg til å finne flere godbiter.

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Annet og merket med , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..