Nytt maleri ferdig innrammet

Jeg koser meg skikkelig med å male om dagen, og nå har jeg omsider blitt ferdig med et akrylmaleri med sommerfugler på. I likhet med maleriene jeg har i stua og på soverommet, er også dette bildet rammet inn med gamle, værbitte planker fra Valdres. Det er pappa som er rammemakeren, og jeg synes rammen ble kjempetøff. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal henge bildet enda, men jeg finner nok en plass til det:-) Maleriet er 130 x 90 cm.

Maleri med sommerfugler
Ønsker alle en finfin dag:-)

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Annet og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..