Nytt maleri klart for innramming

Jeg har akkurat blitt ferdig med et maleri som jeg begynte å male på i julen. Inspirasjonen til maleriet fikk jeg fra et bilde mamma tok på hytta i fjor sommer. En nydelig øyenstikker hadde funnet veien til terrassen og slo seg ned på gulvet akkurat lenge nok til at hun rakk å få et flott bilde av denne fantastiske skapningen. Det ser ut på bildet som at den har skadet den ene vingen sin, men ifølge mamma danset den videre innover vidda etter en liten stopp på Furutos terrassegulv.

Her er mammas mobilfoto:
Øyenstikker på terrassen

Her er mitt bilde: (størrelse 120×80)
Maleri av to øyenstikkere

Dette bildet skal få henge over sofaen i stua, så neste prosjekt nå er å få rammet det inn. Pappa har allerede rammet inn en av mine gamle tegninger fra ungdomsskolen (tegnet i en formingstime i 8.klasse), så planen er at øyenstikkerbildet skal få samme type ramme. Rammen er laget av gamle planker fra annekset på hytta. Skikkelig rustikt og tøft. Akkurat slik jeg liker det!

Gammel tegning med ny ramme

NB! Plankene er ikke festet enda, det er derfor bildet ligger på gulvet:-)

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Annet og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Nytt maleri klart for innramming

  1. Tilbaketråkk: Nytt maleri ferdig | Happy Times

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..