Nytt liv til gamle møbler

Du har som meg sikkert sett og lest om det før, kanskje hundrevis av ganger, om hva noen strøk med maling kan gjøre med gamle møbler. Så da vi bestemte oss for å gjøre noe med badet i vårt nye hus, dukket alle disse ”Gjør-det-selv”-artiklene opp i hodet mitt. Flisene var fine, men innredningen var ikke noe å juble over. Det store spørsmålet var derfor ”hva gjør vi”? Kjøpe ny innredning eller prøve å male over den gamle? Vi endte med å prøve det siste, og tenkte at dersom det ikke blir fint, da kjøper vi noe nytt.

Jeg har jo lest en haug med artikler og sett programmer på tv om hvitmalingens magiske effekt på gammelt skrot, så jeg hadde egentlig ganske stor tro på prosjektet. Vi fant heller ingen nye baderomsinnredninger som vi synes passet til husets landlige stil. På bildene under ser du resultatet. Vi malte, byttet knotter, blandebatteri og speil. Vi byttet også dusjkabinettet og fjernet et bidé. Det gamle speilet ble også hvitt og er nå plassert på en stor kommode på soverommet. Vi ble veldig fornøyde med vårt ”nye” bad, så det blir ingen moderne høyglansinnredning med det første. Ekstra gøy er det jo også når man har gjort det selv og fått det ”nytt” og fint til en billig penge.

Badet før og nå:
Badet før og nå

Slik ble badet

Baderomsdetaljer

Et annet maleprosjekt vi har gjennomført, er malingen av et gammelt heltre furubord som vi fant på finn.no til 1000 kroner. Jeg var veldig spent på hvordan det skulle bli, men jeg synes det ble veldig koselig, og at bordet passer finfint sammen med spisebordstolene våre.

Førbildet er hentet fra annonsen på finn.no (PS: Vi kjøpte kun bordet;-)
Spisebordet før og etter

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Annet og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..