En annerledes jul

Det går opp og ned her i livet. Det er gode dager og det er mindre gode dager. Det får vi jo alle kjenne på kroppen fra tid til annen. I desember, og særlig nå i julen, har jeg fått kjenne på de vonde dagene også. Sykdom i nær familie har gjort at ting har blitt snudd litt på hodet, og førjulstiden og julen har derfor ikke blitt helt slik som den pleier. Heldigvis har vi/jeg verdens beste familie og verdens beste venner, så vi har alle hatt det bra etter forholdene, og de som er syke, skal bli friske – det føler jeg på meg.

Det er to ting som hjelper når jeg er lei meg, sint eller rett og slett bare trenger å koble helt ut, og det er å trene eller male. I dag tok jeg meg en tidlig skitur, i ti kalde minusgrader og strålende solskinn. Jeg er så heldig at jeg kan ta skiene på skulderen her hjemme, gå noen minutter på en nydelig sti og etter åtte minutter sitter jeg i heisen på Drammen Skisenter og blir fraktet opp i den vakre Drammensmarka. I dag viste bakgården min seg fra sin beste side. Så vakkert og tindrende at man nesten mister pusten. Kaldt? Ja, veldig! Men synet av det magiske vinterlandskapet gjorde godt for både kropp og sjel…

Hilsen Trude

Juleskitur

Dette innlegget ble publisert i Annet, Trening og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..