Tid for julepakkeverksted

Det er kun få dager igjen til julaften, og det er mye som skal fikses og ordnes de siste dagene. Har du alt klart til den store festen? Har du alle gavene i hus? Det har jeg, og på søndag fikk jeg pakket inn alle sammen. En av de hyggeligste juletradisjonene jeg vet om, er nemlig å sette av litt god tid til å pakke inn julegaver samtidig som jeg spiller julemusikk. Det er moro å finne den ”perfekte” gaven til de jeg er glad i, og det er også veldig gøy å pakke gavene fint inn. Det er ikke så mye som skal til for å pynte gavene det lille ekstra. Et sukkertøy, pene sløyfer, fint gavepapir og personlige til-og-fra-kort setter prikken over i-en på gaven. For enten man er ung eller gammel, til syvende og sist synes vi alle at det er stas å få gaver. Enten det er store pakker, små pakker, harde pakker eller myke pakker, er det spennende å klemme og gjette. Det er gøy å pakke opp og finne noe man både trenger og ønsker seg.

Julehilsen fra Trude

Gaver1

Gaver2

Gaver_stort
Gaver3

Dette innlegget ble publisert i Annet og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

3 svar til Tid for julepakkeverksted

  1. Kan ikke du komme hjem og skrive på mine kort også :) ?Juleklem fra Carina H

  2. Tilbaketråkk: Juletrepynting og julebakst | Happy Times

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..