I want to be an Iron(wo)man

ironman-703-mallorca-2015

Konkurranseplanene for 2015 begynner å komme på plass, og en av sesongs aller største utfordring blir Ironman 70.3 på Mallorca i mai. Både Lars Petter og jeg er meldt på, og jeg blir mildt sagt nervøs når jeg tenker på denne triatlonkonkurransen som består av 1900 meter svømming, 90 km sykling og 21 km løping. Jeg har tidligere kun deltatt på en olympisk distanse og en minitriatlon, så jeg er en nybegynner når det kommer til triathlon. Men, jeg gleder meg heldigvis mer enn jeg gruer meg, og jeg ser mer på denne konkurransen som et nytt eventyr med fine opplevelser. Men tungt, slitsomt og tøft blir det garantert …. Kommer jeg meg i mål den 9. mai kan jeg også kalle meg en IronMan, og det er jo litt kult;-) Vi skal til Mallorca i påsken også, så da satser vi på at vi får syklet gjennom sykkelløypa. Den har mye klatring, så det bør passe meg bedre enn en helt flat sykkeletappe.

Ellers blir det selvfølgelig mange maratonritt på terrengsykkelen denne sesongen, og kommer det snart litt snø blir det noen skirenn i løpet av vinteren også.

Her er den offisielle videoen fra konkurransen i 2014: (Det er særlig den svømmestarten som får frem sommerfuglene i magen min)

Det arrangeres enormt mange konkurranser i Ironman-serien rundt om i verden i løpet av et år, både fulle Ironman-distanser, Ironman 70.3 (halv distanse) og sprintkonkurranser. Full oversikt her.

Gleder meg!:-)

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Ferie, Konkurranser, Trening og merket med , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til I want to be an Iron(wo)man

  1. Tilbaketråkk: Mil etter mil på vakre Mallorca | Happy Times

  2. Tilbaketråkk: På temposykkel for første gang | Happy Times

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..