Røft møte med open water på Mallorca

Hehehe! Vel hjemme i Norge igjen må jeg le litt når jeg tenker på den første svømmeøkten Lars Petter og jeg hadde i sjøen på Mallorca. Etter en lengre sykkeltur bestemte vi oss for å ta en liten ettermiddagsdukkert. Jeg var supergira på å teste den nye våtdrakten min ute, og jeg hadde til og med tatt med meg svømmesokker slik at mine kalde føtter skulle få det så behagelig som mulig. Vi hadde hørt folk snakke om at det var varmt i sjøen, ca. 19-20 grader, og med knallblå himmel i tillegg måtte det jo bli bra. Og alt var bra, helt til jeg skulle ta mine første crawltak i skikkelige bølger… Alt jeg har lært det siste halvåret om pusting, høy albue, kroppsholdning i vannet +++ ble brått glemt. Jeg svelget saltvann i store mengder, glemte å puste og utførte en slags Tarzan-teknikk. Hjelpes! Det ble noen meter, men det gikk fryktelig sakte. LP svømte derimot 2000 meter så greit som bare det. Jeg måtte til slutt gi opp, og satte meg på stranda for å vente. Da han kom på land kunne han heldigvis trøste meg med at forholdene var veldig vanskelige, og at det ville bli lettere med roligere sjø. Han hadde rett. Et par dager etter prøvde jeg meg igjen på morgningen, da det kun var litt krusningen på sjøen, og heldigvis fikk jeg litt svømmeselvtillit tilbake. Puh! Men, når det er sagt: Gud, så digg det hadde vært med gjeller og en finne eller to:-)

Heldigvis er det fortsatt en liten stund igjen til Hove Tri:-)

Svømming på Mallorca
Dette bildet er fra dagen da det var stille nok til at jeg klarte å ta noen svømmetak:-)

Nye svømmesokker
Selv om jeg må øve myyyye på å svømme ute skal det ikke stå på utstyret. Drakta er veldig god og for en frysepinne som meg var det perfekt med svømmesokker selv om vannet var 19- 20 grader:-)

Test av ny våtdrakt på Mallorca 3
2014-04-18 08.14.02

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Ferie, Trening og merket med , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Røft møte med open water på Mallorca

  1. Tilbaketråkk: Mallorca: Et sykkelparadis også sommerstid | Happy Times

  2. Tilbaketråkk: Drømmeforhold i Birkebeinerrennet 2015 | Happy Times

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..