Ny blender fra KitchenAid i hus

Endelig har jeg fått meg blender, og nå er jeg superklar for å begynne å lage sunne og gode smoothies. Jeg har siklet etter denne hvite fra KitchenAid lenge, og nå står den endelig på kjøkkenbenken. Siden jeg ikke har nok skapplass må den stå fremme, og nettopp derfor ønsket jeg meg en som både er fin å se på og fungerer optimalt. Jeg har ikke rukket å lage så mange forskjellige smoothies enda, men jeg har laget en grønnsaksvariant og en frokost/etter-trening-smoothie med blåbær, eggeplomme, avokado, banan, Skyr og mandler. Sistnevnte ble veldig god, men den grønne varianten, som jeg hadde så stor tro på, ble for spesiell for meg rett og slett selv om jeg elsker grønnsaker. Oppskriften, som er Tone Damli sin, fant jeg her.

Jeg har også laget noen med ulike fruktsorter og litt Biola f. eks, og det er jo bare skikkelig snadder. Men har du en god smoothie-oppskrift du vil dele, tar jeg mer enn gjerne imot et tips eller to:-)

Tide for smoothie

Blåbærsmoothien fant jeg på nettet for lenge siden, så jeg husker ikke hvem som skal ha æren for den, men god var den i alle fall. Den smakte veldig godt som den er, men ekstra godt med hjemmelaget müsli.

Tide for smoothie 2

På torsdag kjøpte jeg en kasse med norske bringebær og blåbær som jeg nå har fryst ned. Gleder meg til å bruke disse små herlighetene til desserter og smoothies utover høsten.

I fryseren

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Mat og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Ny blender fra KitchenAid i hus

  1. Lene sier:

    Grattis med ny blender! :)
    Min favorittsmoothie er mer som dessert å regne, men dét må man jo også ha iblant. :) Jeg har ingen faste mengder, men kombinasjonen banan, vaniljeyoghurt, isbiter og massevis av frisk basilikum er supergod!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..