Au revoir Côte d’Azur

Da er vi på vei hjemover etter noen deilige dager på den franske solkysten. Sainte Maxime har vært et perfekt utgangspunkt for både sykkelturer, shoppingturer, bilturer og båtturer. Vi har også kost oss maks på den flotte stranden ca. 150 meter fra hotellet (Hotel Calidianus). Selve byen er veldig koselig, med mange restauranter og små butikker.

Bilder fra Ste Maxime

Bilder fra Ste Maxime 2

En av de første dagene tok vi en biltur til Gorges Du Verdon. Canyonen regnes som en av de vakreste i Europa. For fem år siden syklet vi rundt hele, men i år ble det en rolig biltur med stopp i byen Moustiers-Ste-Marie.

Biltur til Gorges du Verdon og Moustiers Sainte Marie

Vi stoppet også en liten tur i byen Cotignac:

Biltur til Cotignac

Sainte Maxime ligger på motsatt side av Saint Tropez i Golfe de Saint-Tropez. Det går båt mellom de to stedene hvert 15 minutt hele dagen, så vi tok et par turer over til Saint Tropez i løpet av oppholdet. Saint Tropez er en utrolig koselig by, med trange smug, nydelige hus, vakre blomster, koselige restauranter og fantastiske shoppingmuligheter. Heldige meg fikk en kjempefin veske og et nydelig skjerf av LP i bursdagsgave:-))

Jeg elsker fargene her nede, så det har blitt et par bilder av hus og blomster:-)Havnen i Saint Tropez er jo også en attraksjon i seg selv med båter, eller skal vi si private minicruiseskip, i millionklassen +++.

Turer til St Tropez

Turer til St Tropez 2

Turer til St Tropez 3

Turer til St Tropez 4

Veinettet i Sør-Frankrike er som skapt for syklister. Veiene går på kryss og tvers, og mange av dem er svært lite trafikkert. Vi angret litt på at vi ikke hadde med landeveissyklene, men vi valgte terrengsykler denne gangen fordi vi var usikre på asfaltkvaliteten på Korsika. Men 29 tommer med stiv gaffel og de rette dekkene fungerte veldig bra det også.

Sykkelturer

Dette har vært en kjempefin ferie, og vi føler oss veldig heldige som har muligheten til å oppleve alle disse fine stedene!:-) Men nå gleder vi oss til å se familie og venner igjen. Hører jo at det er så fint vær hjemme også!

Sommerhilsen fra Trude

Dette innlegget ble publisert i Ferie, Trening og merket med , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..