Photoshoot med Team Oslo Sportslager

I går kveld var Lars Petter og jeg i Maridalen med resten av gjengen i Team Oslo Sportslager. Her skulle vi ta bilder til diverse reklamemateriell for Oslo Sportslager, både bilder på landeveissykkel og terrengsykkel. Jeg hadde planer om å få tatt litt bilder underveis, men det glemte jeg helt bort. Jeg har derfor kun ett bilde, som svoger Fredrik Stormo tok, før vi begynte å ta bilder. Hvis det lar seg gjøre, skal jeg selvfølgelig vise frem noen av bildene når fotografen har levert dem til Sportslageret. Gleder meg veldig til å se resultatet.

Photoshoot med Team Oslo Sportslager

Teamet består av: Lars Petter Stormo, Even Sangnes, Erik Gjerdbakken, Jarle Wermskog, Silje Wangensteen Dahlsrud, Thomas Dahlsrud, Carl Fredrik Hagen, Erik Alexander Nordby, Fredrik Stormo, Sven Kilander og meg. Foto: Fredrik Stormo. De fine draktene våre er levert av Inverse.

Lars Petter, Fredrik, Thomas, Silje og jeg har prøvd oss som ”sportsmodeller” et par ganger før for Gore Bike Wear og Gore Running Wear, og da har vi erfart at det tar sin tid å få tatt fine bilder fordi mye må klaffe, men når alt sitter, ja da blir det bra. Noen bilder fra Gore-shootene kan du se her.

Jeg har forresten aldri syklet i Maridalen på en hverdag sommerstid før, og det viste seg å være litt av en opplevelse. På en vanlig kveldstur i Lier/Drammen/Nedre Eiker/Øvre Eiker møter vi alltid på en og annen som er ute og lufter sykkelen sin, men i Maridalen fikk jeg en følelse av at ALLE syklister i Oslo- området hadde bestemt seg for å sykle den samme strekningen denne tirsdagskvelden. Det vrimlet av syklister, og ifølge de andre er det slik der hver kveld. Her kan det med andre ord ikke være lett å sykle rolig, det er jo hele tiden noen å ta igjen;-)

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Trening og merket med , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Photoshoot med Team Oslo Sportslager

  1. Tilbaketråkk: Bilder fra photoshoot med Team Oslo Sportslager | Happy Times

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..