Wihiii! It`s me!

Det var omtrent noe slikt jeg sa da jeg åpnet en stor pakke som kom i posten fra Tyskland for kort tid siden. Da fikk jeg (og mannen min) se resultatet av fem dagers jobbing med Gore Bike Wear i Sverige tidlig i høst.

Siden høsten 2010 har mannen min, svogeren min og jeg jobbet for Gore Bike Wear og Gore Running Wear. Ved siden av vår vanlige jobb vel og merke. Sammen med det fantastiske teamet som lager kataloger og alt reklamemateriell for den kjente produsenten av sykkel- og løpebekledning, dro vi i september til Eskilstuna utenfor Stockholm for å ta bilder av deres kolleksjon for høst/vinter 2013/2014. Tidligere har vi vært med Gore-teamet til Kanariøyene La Gomera og Tenerife, de italienske Dolomittene og Oslo. For en som er så glad i sykkelsporten som meg, er det en drøm å få sykle rundt på lekre sykler fra Storck, Passoni og Pinarello iført det nyeste av det nye innen sykkelbekledning. Jeg sykler gladlig opp og ned gang på gang for at fotografene skal få det beste bildet. Når omgivelsene i tillegg er så vakre at man nesten mister pusten av og til, ja, da er det ikke rart at konklusjonen etter alle opplevelsene med Gore, er at livet som sportsmodell er herlig!

Tusen takk til Gore sin representant Hannu Haslach som har gitt meg/oss denne muligheten. Minnene fra alle turene kommer jeg til å ha med meg resten av livet. Art director Neil Chrisholm fra reklamebyrået Ovland and Friends og de fire svenske fotografene Jan Söderström, Mikael Kårelind, Peter Karjel og Andreas Lundberg, må også nevnes. De er kunstnere alle mann!

Mer om oppholdet på La Gomera kan du lese om på min blogg på oslosportslager.no

Her er et lite utvalg av bildene som er tatt i Sverige, på La Gomera, i Dolomittene og i Oslo:

Hilsen Trude
Trude i de svenske skoger

Vind i håret på La Gomera

Trude på La Gomera

Trude i Dolomittene

Trude_i_Dolomittene2

Trude i Oslomarka

Trude i Oslo høsten 2010

Dette innlegget ble publisert i Trening og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Wihiii! It`s me!

  1. Tilbaketråkk: Photoshoot med Team Oslo Sportslager | Happy Times

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..